Nieuwjaarsborrel + lezing Sjoerd Siemensma

Datum/Tijd
Date(s) - 10/01/2024
20:00 - 22:00

Locatie
Floreshuis

Categorieën


De afsluiting van het oude en start van het nieuwe jaar luidden wij weer in op 10 januari, dit keer ook met een lezing, van Sjoerd Siemensma, wel bekend binnen de vliegviswereld die ons meer zal vertellen over de verschillende manieren en soorten die er in en rond de IJssel en omliggende wateren te vangen zijn. Dit gaat van roofvis tot witvis, voor elk is er door ruim 50 jaar vliegviservaring van Sjoerd wel wat te leren.

7 thoughts on “Nieuwjaarsborrel + lezing Sjoerd Siemensma

  1. Bert 3s

    Veel succes en plezier vanavond. Helaas heb ik te veel vervelende (hoest)klachten om aanwezig te zijn zonder de hele boel voor mezelf en de rest in het honderd te sturen. K’heurt wel!!!!!!

  2. Marten Staal

    Het was een zeer geslaagde avond, informatief en zeer onderhoudend. Door ziekte van een aantal leden is de opkomst op 10 blijven steken. Voor de anderen een gemiste kans. N.a.v. deze avond gingen er al een aantal stemmen op om dit seizoen eens iets af te spreken bij de IJssel. Ook de suggestie van Sjoerd Siemensma om ’s avonds in het donker op snoekbaars te gaan vissen gaat navolging krijgen (ja, ja, snoekbaarzen in het Foxholstermeer, jullie zijn bij deze gewaarschuwd!). Mooi resultaat van deze presentatie.

  3. Menno Siemensma Auteur bericht

    Ik ben ook zeker voor eens weer op de lente voorn op de IJssel te vissen, al zal het niet zo meer zijn als vroeger, mits het weer het toelaat kunnen we zeker een poging wagen wat aan de schubben te komen. Ik ben ook benieuwd naar de resultaten bij nacht voor het noordelijkere water, daar moet in principe geen groot verschil inzitten, vooral de stukken met basaltblokken en onderbrekingen zijn logischerwijze goede plekken voor snoekbaars in de schemer-nacht tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.