6 thoughts on “viszondag

 1. Bert 3s

  Hallo allen. Aanstaande zondag is het weer tijd voor onze viszondag (aanvang 12 uur). Een frisse dag met behoorlijk wat wind uit het zuidoosten. Wie heeft er een goed voorstel? Ik had tijdens de bindavond al met Bram gepraat en die zag het wel zitten bij hem in de omgeving (midden-Groningen) maar we staan uiteraard open voor andere opties!

 2. Bert 3s

  En…….. omdat het “snertweer” wordt (echt snoekweer?) neem ik weer een brandertje mee. Dit keer geen braadworst maar een pan goedgevulde bruine-bonensoep. Daarom graag een indicatie hoeveel visser er komen (een paar meer of minder maakt niet zoveel uit!).

 3. Gerrit Boonstra

  Ik heb op zich wel zin om daar rond het achterdiep weer eens te gaan snoeken, maar mn gsm weervoorspelling geeft evt sneeuw en ijzel aan,.. voor noordoost Nederland voor as zondag,.. met mogelijk 3 graden nachtvorst.
  Daar van uit gaande, ..hou ik toch even een slag om de arm.
  Mocht het allemaal wel wat meevallen dan ga ik vast wel even erop uit

 4. Bert 3s

  “It giet on”! In eerste instantie vissen in het Achterdiep net ten noorden van Sappemeer. Maar eerst verzamelen om 12 uur bij Bram, Noorderstraat 347 in Sappemeer.

 5. Menno Siemensma Auteur bericht

  mooi maar fris dagje, klein clubje van 5, 1 snoek gevangen door Bram en er zijn een paar andere gezien maar niet kunnen verleiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.