Viszondag Baarsvissen

      12 Reacties op Viszondag Baarsvissen
Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/09/2020
12:00 - 17:00

Categorieën


Wadend baarsvissen in het Lauwersmeer, zie proathuus voor details. dit is TEVENS dezelfde locatie voor komende zondag!!

12 thoughts on “Viszondag Baarsvissen

 1. Foeke Visser

  Dankje Marten. Ik ben er zeker. Het weer wordt prima die middag, alleen de wind komt uit het noord-oosten. Dus zal het de rietkraag bij het Suyderoogh wel worden.

 2. Menno Siemensma Auteur bericht

  Ik ben dan net begonnen met mijn weekje vakantie maar aangezien die maandag richting Zeeland gaat ipv denemarken kan ik wel 🙂

 3. Foeke Visser

  Menno, top dat je komt. Zullen we afspreken bij Suyderoogh? Rond 11.45 uur??

  Bert, jammer dat je niet komt, wens je een mooie week vakantie toe.

  1. Menno Siemensma Auteur bericht

   Dat kan zeker. Ik ga nog even kijken hoe en wat die dag, de ochtend kan namelijk op zich ook, maar hangt ook beetje van de temperaturen etc af.

 4. Siebe Veenstra

  Ik ben er niet heb dan een Fotosessie met kinderen en kleinkinderen ,kan nu nog redelijk staan dus mot maar even …Succes toegewenst..
  Gr. SB

 5. Foeke Visser

  Dankje Siebe. Veel succes met de fotosessie met kinderen en kleinkinderen. Maak er een mooie dag van.

  Menno, kijk maar efkes. In de ochtend is het meestal ook mooi om te vissen. Zag effe op Weerplaza. Temperaturen rond 09.00 uur, 9 graden. Vanaf 11.00 uur, 14 graden. Ik lees je berichtje wel hoe laat we gaan.

  1. Menno Siemensma Auteur bericht

   Ik ga morgen vroeg er heen, ik probeer rond 8 uur er te zijn al zal het wel fris zijn 🙂 Ik moet nog wat dingen doen in de middag dus vandaar.

 6. Menno Siemensma Auteur bericht

  Voor mij 1 kleinere en 1 grote winde van 42 cm, maar was niet dik, wel paar keer een zeeforel voor gemaaltje zien draaien maar die had er geen zin in helaas. Wel heerlijk weer nadat de zon er een beetje bij kwam.

 7. Foeke Visser

  Helaas geen vis gezien bij het strandje Suyderoogh. Later bij het gemaal Robbengat waar Menno ook aan het vissen stond, inderdaad zeeforel zien draaien, maar na vele worpen en andere vliegen, geen succes. Rond half één naar huis gegaan. Het was inderdaad heerlijk weer en dat kon je ook merken aan de toegestroomde dagjesmensen die dit afgelopen weekend nog efkes van het zonnige mooie weer wilde genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *