Visavond Rodervaart

      1 reactie op Visavond Rodervaart

Op wederom een warme en zomerse donderdag toog het konvooi der Hunzepalmers naar de Rodervaart om hier achter de daar aanwezige vis aan te gaan.  Met een bijna historische opkomst was het wederom een gezellige avond waar in tegenstelling tot de traditie van de Hunzepalmer viszondagen toch wel wat vis werd gevangen, veelal klein maar ook een paar leuke voorns konden even voorgesteld worden aan de leden.

Er was veel actie in het oppervlak maar ze bleken lastig te vangen.

De omgeving zoals te zien is is prachtig zo op de late avond en de natuur was alom aanwezig. De natuur maakte ook het vissen niet altijd even gemakkelijk, veel riet en planten aan de kant en in het water maakten dat ondergetekende wat offers aan de vliegvisgoden heeft gebracht.

Op het einde kwam er ook nog een boot langs wat ook niet echt hielp met de vangsten, al werd er toen ook niet veel meer gevist.

Hetzelfde bleek bij de alternatieve locatie bij Westpoort,  veel kleine vis hoog maar niet te vangen, gezien de tijd heb ik na een paar worpen de fiets maar weer gepakt en visloos naar huis gegaan. Hieronder een impressie in beeld van de avond.

Gezien het aantal auto’s een goede opkomst.

Rinaldo in actie

Er zit wel leuke vis!

De brug waar we verzamelden.


Een mooie afsluiting van de avond.

1 thought on “Visavond Rodervaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.