Update 16 september 2021: Corona en de Hunzepalmer

Vanaf 26 september 2021 is alles weer toegestaan, ook binnen weer zonder 1,5m afstand. Dit houdt in dat alle activiteiten geen noemenswaardige belemmeringen meer kennen. We houden de situatie scherp in de gaten. Mocht er aanleiding toe zijn dan worden de activiteiten weer aangepast.

Hou vol en blijf gezond!

4 thoughts on “Update 16 september 2021: Corona en de Hunzepalmer

  1. Bert 3s

    In plaats van met z’n allen tegelijk op een plek te vissen allemaal tegelijk op ieders eigen stek. Via de app elkaar op de hoogte houden van (bijna)alle bijzonderheden. Toch nog iets gezamenlijks.

  2. Menno Siemensma

    wordt wel wat ingewikkelde post zo die geplaatst is in augustus 2020, update van juni 2021 en reacties van begin dit jaar 😀 Maar voorstel om een vis avond te doen lijkt me een prima plan, op locatie met ruim ‘sop’ voor iedereen die wil komen. Ik gok dat nog niet alle leden er dan zullen zijn. Als daar nog niet echt veel animo voor is kan er natuurlijk ook( al dan niet digitaal) gezamenlijk gebonden worden.

  3. Marten Staal Auteur bericht

    Er zijn in totaal 17 revisies van dit bericht geweest. Sinds het is geplaatst. Moet natuurlijk wel up to date blijven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *