Update sept/okt 2020: Corona en de Hunzepalmer

Vanwege de nieuwe maatregelen (sept/okt 2020) waarbij men buiten mag samenkomen met max. 4 personen zijn de viszondagen (zoals hieronder beschreven) voorlopig uitgesteld tot nader bericht!

Vanwege de aanhoudende Covid-19 pandemie hebben we, bestuur en bindwerkgroep, voorlopig besloten de bindavonden te laten vervallen omdat we de 1.5 m afstands-regel niet kunnen garanderen in het Floreshuis. Als alternatief om toch 2 keer per maand bij te kunnen kletsen,  is er een extra viszondag en wel op de eerste zondag na de eerste donderdag v.d. maand. De locatie is gewoon dezelfde als die van 2 week later!

Om het binden niet te verleren blijven we swaps organiseren (de 4e wordt op dit moment uitgeschreven) en we proberen online video bindsessies te organiseren. Andere covid-19 veilige ideeen zijn welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *