Update feb 2021: Corona, Lock-down en de Hunzepalmer

De huidige lockdown is verlengd tot 15 maart 2021. Eén van de regels is dat je met max. 2 personen (tenzij het een huishouden betreft) buiten samen mag zijn met inachtneming van de 1.5 m regel. Alle Hunzepalmer-activiteiten waren door eerdere maatregelen al opgeschort of gecanceld. Om ons steentje bij te dragen om de pandemie de kop in te drukken ontmoedigt het bestuur ook toevallige samenkomsten langs de waterkant.

Vanwege de aanhoudende Covid-19 pandemie hebben we, bestuur en bindwerkgroep, voorlopig besloten de bindavonden en viszondagen te laten vervallen.

Om het binden niet te verleren blijven we swaps organiseren en we proberen online video bindsessies te organiseren. Andere covid-19 veilige ideeen zijn welkom.

2 thoughts on “Update feb 2021: Corona, Lock-down en de Hunzepalmer

  1. Bert 3s

    In plaats van met z’n allen tegelijk op een plek te vissen allemaal tegelijk op ieders eigen stek. Via de app elkaar op de hoogte houden van (bijna)alle bijzonderheden. Toch nog iets gezamenlijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *