Vissen voor Verbinding: het zeeforel project

      3 Reacties op Vissen voor Verbinding: het zeeforel project

Federatief nieuws

Goed nieuws over het vissen voor verbinding zeeforel project!Henk Mensinga van de federatie Groningen-Drenthe was in december te gast in Duitsland voor het afvangen van paairijpe zeeforel, die gelijk ter plaatse werden afgestreken. En de bevruchte eitjes zullen nu worden opgekweekt tot kleine visjes die dan vervolgens weer uitgezet zullen worden.Tevens is er een vraag vanuit de federatie aan de noordelijke (vliegvis) verenigingen of zijte zijner tijd vrijwilligers kunnen en willen leveren voor ondersteuning van dit project.Hierover zal verdere informatie volgen.Tevens verwijst de federatie nog graag even naar de nieuwsbrief over het project.

 

3 thoughts on “Vissen voor Verbinding: het zeeforel project

  1. Menno Siemensma

    interessant dat ze in ieder geval wel de weg kunnen vinden naar buiten, nu nog terug naar binnen en niet naar duitsland gaan natuurlijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.