10 thoughts on “Avondvissen

 1. Foeke Visser

  Is het een optie om te gaan vissen bij de Hunze of Drentse AA??

  Gezien het te verwachten weer de komende week lijkt mij deze optie geschikt.

 2. Bert 3s

  Regenachtig en zuiderwind. Ik dacht zelf meer aan Steendam. De omgeving is er, met al die nieuwe huisjes, niet mooier op geworden maar al vissend kijk je er met de rug naar! Ik heb weinig ervaring met de Hunze of Drentse A in de zomer maar zoiets lijkt me mooier met mooi droog weer en overdag (dan heb je meer tijd om meerdere stukken te bekijken)!

 3. Foeke Visser

  Hallo ieder.

  Ik denk dat we woensdagmorgen efkes het weer moeten bekijken, want als de voorspelling kloppen, 95% water bij Steendam. Het is voor mij een mooi stukje rijden vanuit thuis, en om je nat te laten regen lijkt mij niet zinvol.

 4. Bert 3s

  Gelijk aan Foeke, maar dat geld ook voor Drentse A of de Hunze, overal veel regenkans. Ook zijn de bermen en oevers zijn daar welig begroeid wat onder die omstandigheden lastig is, vandaar mijn idee vanaf een strandje. Vist wat makkelijker en met een waadpak en regenjasje o.i.d. wordt je niet echt nat. Een riviertje is wel iets om in de gaten te houden voor de 20ste (lijkt me!).

 5. Bert 3s

  Om het voor mezelf maar makkelijk te houden; ik ga morgenavond vanaf 20 uur (o.i.d.) vissen bij Steendam. De wind is iets ongunstiger gedraaid voor wat betreft het strand maar voor de zonneweide (400 meter westelijk) prima (vanaf “de tweede” parkeerplaats 50 meter lopen). Daarna eventueel alsnog naar het strandje (vanaf parkeerplaats strandpaviljoen 100 meter!).

 6. Foeke Visser

  Morge Bert.
  Ik kies voor de 20 ste om te gaan vissen, misschien is het dan beter weer en je voorstel vanuit het strandje een perfectie optie en zeker het riviertje in de gaten houden. Succes vanavond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.