Vis zondag *verplaatst ivm hard water*

Datum/Tijd
Date(s) - 28/01/2024
12:00 - 17:00

Categorieën


*verplaatst ivm hard water, we gaan er van uit dat op de 28ste januari er meer water weer bevisbaar is.*

wintervisserij met verwarmende lekkere hap erbij.  Zie proathuus bericht voor info.

15 thoughts on “Vis zondag *verplaatst ivm hard water*

 1. Foeke Visser

  Morge Bert.
  Ik zat net te appen met Marten. Is het een optie om te vissen bij het Rietdiephaven te Groningen. Een beschut plekje, een haventje en de mogelijkheid om daar een bakkie koffie te scoren met z’n allen. Als we daar gaan vissen, kan Marten ook mee doen i.v.m. zijn consignatiedienst.

 2. Bert 3s

  O ja, t’is nog steeds winter en hier ligt bijna alles nog dicht. Het is niet in een dag gekomen en zal ook niet in een dag weg zijn! Maar goed, leuk om even te kijken of wel het kan en anders even bijpraten met wat zelf mee genomen koffie o.i.d. Mocht het daar wel dicht liggen dan kunnen we wellicht nog uitwijken naar de Schipsloot die vaak wel open is in verband met stroming en het Noordwillemskanaal vlakbij!

 3. Menno Siemensma Auteur bericht

  ik heb wel eens in de haven en reitdiepbuurt gevist maar laatste tijd echt nul nada noppes meer hoor, op wat klein spul in de zomer na en klein snoekje. Ik weet dat er begin en einde winter seizoen wel eens wat voorn te vangen was in dat kanaaltje maar heb de laatste paar jaar bar weinig, zeg maar gerust geen vis kunnen haken daar.

 4. Menno Siemensma Auteur bericht

  zoals ook al aangegeven weinig open water daar, alleen kanaaltje naar de haven is open maar mag je strikt gezien niet vissen, of stuk bij reitdiep zelf wat open ligt rondom de plataanbrug maar dat is niet bepaald een goede locatie. Dus tenzij er een goed alternatief is lijkt me dit door gebrek aan zacht water niet de beste dag om te gaan vissen en is wellicht een week verschuiven een betere optie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.