Vis zondag

      8 Reacties op Vis zondag

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2023
12:00 - 17:00

Categorie├źn


Afhankelijk van weer en vangsten ofwel op voorn/snoek of wellicht al achter de optrekkende winde aan.

8 thoughts on “Vis zondag

  1. Menno Siemensma Auteur bericht

   Enige wat ik zie is dat de temperatuur iets omhoog gaat gemiddeld gezien maar of dat al genoeg is voor de winde twijfel ik over. Denk dat op snoek meer kans heeft maar wellicht zitten er al wat vroeg optrekkende windes.

 1. Bert 3s

  Ik heb ook geen tijd behalve zondag!!!!!!!!!!!!!!!!!! We zouden, als er geen andere berichten binnekomen, bij Marum kunnen beginnen. Als t’niet datgene is wat we zoeken kunnen de buurt verder kijken (b.v. Roodervaart o.i.d.). Er zijn een aantal Hunzepalmers uit die streek die misschien een tip hebben!

 2. Bert 3s

  Hm, weinig reacties of alternatieven. Zondag wordt het weer iets koeler maar wel na twee dagen lekker voorjaarsweer. Misschien “the tricker” voor de winde! Zullen we daarom maar om 12 uur afspreken op de P aan de Noordeweg? (P aan de weg Marum – Noordwijk, direct links na het bedrijventerrein)

 3. Menno Siemensma Auteur bericht

  nog geen winde gespot nog zo te zien? Ik hoorde iig dat er nog genoeg snoek aan het paaien was wat doet mij denken dat het nog wat te frisjes is voor de winde qua water temp, maar zal er wel tegenaan zitten bijna.

 4. Bert 3s

  Komend weekend heb ik er weer tijd voor. Als iemand ondertussen wat info heeft voor mij (en de rest van de club!) graag…………………………………………..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.