Vis zondag

      18 Reacties op Vis zondag

Datum/Tijd
Date(s) - 23/07/2023
12:00 - 17:00

Categorieën


Visssen op voorn, winde,  of karper, wat van toepassing kan zijn.

18 thoughts on “Vis zondag

 1. Bert 3s

  Gezien de verwachte hitte a.s. zondag kies ik er voor om vroeg naar het Lauwersmeer te gaan. tegen 7 uur bij strand brilduiker (het hondenstrandje vlakbij “het gemaal” en dan wadend naar het eiland.

 2. Gerrit Boonstra

  wat ik de hele tijd wat vreemd vind, is dat dit artikel over volgende maand gaat, maar wordt aangevlogen of het over morgen (25 juni) gaat.
  dus waar hebben we het over ??????
  morgen om 7 uur al in het L.meer omzwalken wordt het voor mij niet,….sws gaat vissen niet echt lekker de laatste tijd voor mij maar dat is geen nieuws meer.
  beetje verwarrend qua data ,is wat ik hiermee wil zeggen ,eigenlijk

 3. Bert 3s

  Heb je gelijk in Gerrit. Ik dacht dat ik “reageerde” op onze juniviszondag maar die was vorige week realiseer ik me nu pas. Jaja, bijna 66 en dan krijg je dat (p.s., daar heb ik trouwens mijn hele leven al last van zonder dat ik dat zelf lastig vind haha!). Maar goed, morgen sta ik dus wel gewoon om 7 uur lekker bij het Lauwersmeer!

 4. Ben Koning

  resume, ik begrijp dat we 23-7-2023 om 07.00 uur in het Lauwersmeer gaan vissen, of is dit 19.00 uur?
  lijkt mij goed, winde en dikke voorn.

  1. Gerrit Boonstra

   mss moet je je even aanmelden bij Menno of Marten ,die kunnen je evt toevoegen aan de app groepen (3 verschillende) om daarop een bericht achter te laten voor communicatie binnen de club.
   vaak geeft dit een snellere respons dan de site, afhankelijk van de app is toch minimaal de helft tot driekwart van de leden aangesloten bij deze apps.
   ik zou zeggen ; DOEN !!!!!

 5. Bert 3s

  Aanstaande zondag is het wel de julische viszondag! Het wordt een regenachtige dag, een graadje of 20 en met redelijke pittige wind (ZW). Veel zonaanbidders of andere watersportliefhebbers verwacht ik daarom niet dus we hebben de ruimte! Wie heeft een voorstel???? Mijn idee is Meerstad. Op korte afstand meerdere visplekken en de auto niet al te ver weg! Je kan vanaf de kant vissen maar het lijkt me ook wel eens leuk om eens een waadpak mee te nemen en de belleyboat. Lekker een middagje expirementeren!

 6. Menno Siemensma Auteur bericht

  zomer snoeken is ook zeker leuk en met dit weer goed te doen vooral ook omdat het niet superdiep water is. Ik zal ook de boel meenemen.

 7. Menno Siemensma Auteur bericht

  weinig actie, maar bij sluisje waar de wind op stond toch nog wat leuke baars gevangen en een flinke snoek van 70cm ongeveer gehaakt maar beet de leader door van het kreeftje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.