Vis zondag

      13 Reacties op Vis zondag

Datum/Tijd
Date(s) - 21/05/2023
12:00 - 17:00

Categorieƫn


Voorstel voor Westpoort lijkt de beste te zijn voor nu, karper lijkt het niet goed genoeg weer voor te zijn voor nu.

13 thoughts on “Vis zondag

 1. Bert 3s

  Ik zal wel aanwezig zijn. Waar (?) dat weet ik nog niet. Wie doet een voorstel………………………………………

 2. Bert 3s

  Ben vanavond nog even vissen en kijken op Lauwersmeer. Een spetteraar aam de oppervlakte meer niet behalve veel brasem aan “het tailen”. Wat betreft a.s. zondag wat mij betreft te vroeg, beter wachten tot de avondvisserij in juni ! Zondag WestPoort misschien?

 3. Menno Siemensma Auteur bericht

  dat is met dit weer zeker een goede optie. Ik ga morgen een rondje doen waar ik zoal karper zie. Ik gok zo dat we in ieder geval wat zien bij vijver aan de bedumerweg. Dicht bij mijn huis zwemmen er ook al een paar, toevallig ook net eentje zien worden gevangen toen ik naar huis fietste door een karpervisser.

 4. Marten Staal

  Gisterochtend bij Westpoort gevist. Geen grote vis, maar wel heel veel. En tot 4 keer toe klapte er een snoek boven op mijn gedrild voorntje. Twee kunnen redden.

 5. Menno Siemensma Auteur bericht

  Ik stel voor dan westpoort aan te houden, ik denk niet dat het weer goed genoeg is voor karper met deze harde NO wind.

  1. Menno Siemensma Auteur bericht

   Lastige is dat er steeds minder parkeer plek is door dat het volgebouwd wordt bij het water. Naar ik heb gehoord zit overal wel vis, voor parkeren handig om bij de birminghamweg te parkeren.

 6. Marten Staal

  Birminghamweg is afgesloten. Londenweg of cardiff weg. Ik zet de auto altijd op kruising Londenweg/newcastleweg neer. Newcastleweg is ook afgesloten.

  1. Menno Siemensma Auteur bericht

   uiteindelijk kon je gewoon bijna naar het water rijden in het weiland zelf šŸ™‚ Wind was wel lastig maar er waren wat plekjes waar je wat uit de wind kon vissen en met de droge vlieg wat kon vangen. Bert had de school gevonden bij de snelweg.

 7. Bert 3s

  De plek (uitzicht op een file) en voorntjes vissen ligt me niet zo maar op zijn tijd best leuk. Zo ook gisteren, slechts met z’n drieĆ«n maar gevangen voor tien (of meer) . Heb zelf op 4 plekjes gevist waarbij de 2de de meeste en grootste vissen opleverden. Al met al ergens tussen de 30 en 40 vissen gevangen waarvan een kleine 10 tegen de 20 cm. Op naar de avondvisserij op 7 juni……………………………………………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.