Agenda: 3 augustus avondvissen omgeving Delfzijl

Voor de (nog) niet-vakantiegangers of thuis-blijvers: Bijzondere avondvisserij op winde op een vrij bijzondere plek, de directe omgeving van Delfzijl plus bijbehorende industrie. Voor de exacte locatie moeten we het weer afwachten, t.z.t. op het proathuus. Een mooie zomeravond is wel een must! Als de voorspellingen tegenzit wordt elders gevist…………

14 thoughts on “Agenda: 3 augustus avondvissen omgeving Delfzijl

  1. Siebe Veenstra

   Zal een goede dag worden …neem dan de belly mee denk ik als het lukt …laatst nog even gekeken en leuk gevangen meest baars en een winde …zag ze wel maar ver weg …en veel overhangende riet daaronder de hotspots

 1. Gerrit Boonstra

  Gisteren paar wedstrijd vissers gesproken bij hun prijsuitreiking. Hadden gevist bij hetzelfde stuk water wat wij voor as donderdag op de agenda hebben. Op mijn vraag of je er een beetje uit de voeten kan op het moment riepen ze volmondig ja, ze hadden er net 70 visplekken gemaakt voor hun wedstrijd !!!!
  Komt even goed uit voor ons, met een gemiddelde opkomst van een man/vrouw of 10 moeten we toch leuk uit de voeten kunnen. Ook nog een mogelijk nieuw lid van onze vereniging op de hoogte gebracht. Man had alle spullen al, cursus bij nnvv doorlopen en gaat niet binden waarschijnlijk, maar was wel enthousiast om meer over het vissen ed. te leren en wat gezelschap daarbij.

 2. Bert 3s

  Ja, genoeg ruimte voor ons langs het Eemskanaal (wedstrijd parcours Amsweer). Stortstenen oever met grote plukken riet maar…….. we moeten het weer nog afwachten (deze locatie is aan de Schildwolde kant van het Eemskanaal ter hoogte van een silo van Jonker Appingedam). Anders wordt het de draaikom van het Oosterhorn kanaal bij de sluis!

 3. Siebe Veenstra

  Las/hoor net dat er geen belly en boten in de draaikom van het Oosterhorn kanaal bij de sluis! mogen komen ….al vanaf 2013 is het verboden met een bevaarbaar voertuig in of aanvoer naar de draaikom te vissen ….dankzij van een paar friezen die daar hebben gelegen met hun boten om op snoekbaars te vissen daarbij was het ruzie toen er een grote boot wou keren …..
  Jammer was een leuk stukje om de belly eens te water te laten …….

 4. Gerrit Boonstra

  Als die pijn in mijn rug en ribben niet snel opknapt wordt het em voor mij ook niet helaas.
  Gaat niet druk worden zo te zien.

 5. Bert 3s

  We beginnen te vissen bij/vanaf de Vennendijk (ZZ Eemskanaal) tegenover de silo van Jonker Appingedam (wedstrijdvak Amsweer). Omdat er altijd lui zijn die vroeg beginnen hebben we halverwege de avond wel door hoe het daar met de kansen staat. Zijn die slecht dan toch nog even doorrijden naar de zwaaikom op het einde van het Oosterhornkanaal (even voorbij Aldel). PS, zuid-west kracht 4 tot 5 is op de eerste stek niet lekker dus…………..!

 6. Menno Siemensma

  ok top, we zullen zien, weer lijkt niet heel denderend met zw 5, als ze aan de kantjes zitten nog wel te doen maar anders uitwijken naar de zwaaikom lijkt me goed plan.

 7. Eddie

  Met een bb zou ik daar sowieso niet gaan vissen. Als er een groot beladen vrachtschip langskomt heb je met een electromotor al moeite om niet meegezogen te worden.
  Is het wel handig om detailinfo over stekken op het publieke deel van de website te plaatsen? Zouden we toch in het proathuus doen?

  Succes vanavond.

 8. Bert 3s

  Zwaaikom kan maar mag je niet BB-en. Eemskanaal zou ik denk ik ook niet doen. Ze zouden maar gaan spuien, kan je mooi bij Borkum verder vissen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *