Vistrip 24-27 oktober Denemarken 2019

      3 Reacties op Vistrip 24-27 oktober Denemarken 2019

***Aangepast voorstel!!!!***

voor een (lang) weekend Jutland of Funen van 24 okt t/m 27 oktober. Er is ook de Seatrout open wedstrijd op Jutland tussen de Mariagerfjord en Koldingfjord. Mocht men niet zo lang willen vissen of niet zo lang kunnen kan dit ook een wat kortere trip worden.  Iedereen heeft een mail hierover ontvangen.

Voornamelijk eerst maar kijken wie er allemaal zin heeft om een paar dagen de zeeforel achter de schubben te zitten.

Het is weer september dus de tijd voor zeeforel vissen op het mooie eiland Funen komt er weer aan. Voorgaande keren waren ondanks moeilijke omstandigheden toch zeker geslaagd en zelfs zonder veel vangsten een geweldige ervaring. Aanmeldingen kunnen via de mail of het Proathuus worden doorgegeven onder reizen, daar is een item aangemaakt voor dit jaar.

Aanmelden vistrip denemarken 2019

3 thoughts on “Vistrip 24-27 oktober Denemarken 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.