Update juni 2021: Corona, lock-down en de Hunzepalmer

Sinds 19 mei is het weer mogelijk om tot max 30 personen van 27 jaar of ouder buiten te sporten, mits dit op 1.5 m afstand kan. Onze visserij voldoet aan deze eisen, dus er mogen weer buiten activiteiten worden georganiseerd. Wedstrijden mogen niet worden georganiseerd. Zelfs binden zou kunnen, maar dan wel buiten en op 1.5 m afstand. Mocht er aanleiding toe zijn dan worden de activiteiten weer aangepast.

Om het binden niet te verleren blijven we swaps organiseren en we proberen online video bindsessies te organiseren. Andere covid-19 veilige ideeen zijn welkom.

Hou vol en blijf gezond!

4 thoughts on “Update juni 2021: Corona, lock-down en de Hunzepalmer

  1. Bert 3s

    In plaats van met z’n allen tegelijk op een plek te vissen allemaal tegelijk op ieders eigen stek. Via de app elkaar op de hoogte houden van (bijna)alle bijzonderheden. Toch nog iets gezamenlijks.

  2. Menno Siemensma

    wordt wel wat ingewikkelde post zo die geplaatst is in augustus 2020, update van juni 2021 en reacties van begin dit jaar 😀 Maar voorstel om een vis avond te doen lijkt me een prima plan, op locatie met ruim ‘sop’ voor iedereen die wil komen. Ik gok dat nog niet alle leden er dan zullen zijn. Als daar nog niet echt veel animo voor is kan er natuurlijk ook( al dan niet digitaal) gezamenlijk gebonden worden.

  3. Marten Staal Auteur bericht

    Er zijn in totaal 17 revisies van dit bericht geweest. Sinds het is geplaatst. Moet natuurlijk wel up to date blijven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *