Impressie Open Dag Oetz 7 mei 2022

Afgelopen 7 mei mochten we aanwezig zijn bij de open dag van Visbeleving en Forelvijvers “Oetz” in Valthermond om het vliegvissen in al zijn aspecten te promoten. Het was een zeer geslaagde dag met regelmatig geïnteresseerde bezoekers bij de kraam en werpbaan. Diverse kinderen hebben hun eerste vlieg (een forellenstreamertje) gebonden en jong en oud heeft een lijntje kunnen (proberen te) strekken. De weergoden waren ons gunstig gezind. Al met al een zeer geslaagde dag. Hieronder een sfeerimpressie.

 

1 thought on “Impressie Open Dag Oetz 7 mei 2022

  1. Menno Siemensma

    Was een mooie gezellige dag, niet heel druk maar daardoor kregen de bezoekers die er waren wel alle aandacht. Toch weer een handvol mensen laten zien dat dat rare vliegvissen, helemaal niet zo moeilijk is qua werpen en iedereen kon de 9 meter halen na wat instructie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.